#
Nora Korneliussen er fornøyd med innsatsen i Paralympics, og satser nå mot Paris 2024. Foto: Kristin Bentdal Larsen

– Nå er det bare å jobbe videre

Skrevet av Kristin Bentdal Larsen 2. september 2021

Bordtennisspiller Nora Korneliussen er ferdig med sitt første Paralympics, og satser videre mot det store målet: Paris 2024.

– Først og fremst så har det vært veldig gøy og spennende å spille her, sier Nora Korneliussen.

Den unge bordtennisspilleren fikk billetten til Tokyo da hun vant kvalifiseringsturneringen i Lasko i Slovenia. Og selv om det ble tre tap i singleturneringen, er Nora fortsatt like blid og mange erfaringer rikere.

– Jeg tar med meg at jeg har hengt med mot flere av de beste i min klasse. Jeg har jo stort sett bare møtt topp tre og topp fire. At jeg klarer å ta en del poeng mot dem er veldig bra.

På lag med Aida
I tillegg til singleturneringen fikk Korneliussen mulighet til å spille double med den nybakte bronsevinneren, Aida Dahlen. Og selv om de to venninnene hadde gledet seg og forberedt seg godt, ble Nederland et hakk for store.

– Det var absolutt gøy å spille lag, men for min del var det nok litt for mange enkle feil som ikke skulle vært der. Men vi spilte en bra double og fulgte taktikken vi hadde lagt på forhånd, så vi kan være fornøyde med det hvert fall, sier Korneliussen.

Aida Dahlen var tydelig på at hun ønsket en bedre avslutning på Paralympics enn hun fikk i semifinalen. På spørsmål om hun synes at doublekampen med Nora ble en bedre avslutning, svarer hun at det absolutt ble det.  

– Jeg ville jo være i semifinalen, men vi gjorde en veldig god jobb i doublekampen. Vi spilte smart og det var gøy å spille kampen, sier Dahlen.

For Nora Korneliussen har Paralympics i Tokyo kun vært en opptur.  

– Det har vært veldig gøy å se Aida prestere så bra, og så har det vært utrolig motiverende å være her. Nå er det bare å jobbe videre. Målet er å klare Paris i 2024!

Meld deg på vårt nyhetsbrev