#
Tore Øvrebø, toppidrettssjef. Foto: NTB

Dette er SUMMIT 2024

Hjelp Norge å ta medaljer i Paris-lekene. Ti idretter, 130 utøvere, sammen som ett lag. Sammen mot ett mål. Vi har vist at vi er verdens beste vinteridrettsnasjon. Nå ønsker vi å skape enda mer suksess - også om sommeren. Med SUMMIT 2024 gir vi folk og virksomheter muligheten til å heie frem våre medaljehåp i OL og Paralympics i Paris 2024. Du er herved invitert.

Tore Øvrebø strekker ut en hånd til det norske idrettsglade folk.

– I norsk toppidrett har vi hatt en utfordring i mange år. Det at vi har sommeridretter med fantastisk prestasjonskultur, og fantastisk flotte utøvere, men som mangler penger for å finansiere toppsatsingen sin.

– Vi har nå laget et system hvor vi har samlet ti idretter i en felles markedsatsing som heter SUMMIT 2024. Vi ønsker at du skal være med å støtte disse utøverne i jakten på medaljer i Paris.

På denne reisen mot medaljer i Paris har vi laget en serie om hvordan toppidrettsprestasjoner skapes – og hva som skal til for å bli best. Frem mot OL i Paris vil utøverne dele treningserfaringer, hva som skaper suksess, motgang – alt som handler om veien mot Paris 2024.

Ti særforbund
SUMMIT 2024 er et samarbeidsprosjekt mellom Olympiatoppen og ti idretter. De er: Bordtennis, skateboard, bryting, kampsport, padling, seiling, roing, skyting, svømming og triatlon.

Pengestøtten som privatpersoner og bedrifter gir samles inn til en felles pott. Alle midlene som samles inn går direkte til fordeling mellom de ti Summit 2024-idrettene. Total 130 landslagsutøvere fra disse ti idrettene vil få støtte fra SUMMIT 2024. 

Slik bidrar du
Ved å sende SUMMIT til 2024 blir du belastet for en engangsdonasjon på 100 kroner. Om du ønsker å gi mer, kan du sende kodeord SUMMIT mellomrom ØNSKET BELØP for å støtte med valgfri sum. Beløpet blir belastet din mobilregning. Dersom du ønsker å bli med i den faste heiagjengen, send kodeord HEIA SUMMIT til 2024, og du vil gi kr 100 pr mnd. Beløpet blir belastet din mobilregning.

Strex er eid av Telenor, Telia og ICE. Strex er mobiloperatørenes betalingstjeneste som du har inkludert i ditt mobilabonnement, og de har levert løsningen til SUMMIT 2024.

Dersom du heller ønsker at kjøpene blir belastet ditt bank- eller kredittkort, kan du endre din betalingsmåte ved å logge inn på strex.no/minside. Uansett om du velger å belaste mobilregningen eller bank-/kredittkortet, har du full oversikt over dine donasjoner og kjøp på strex.no/minside.

Over 500 kroner?
Ved støtte over grensen for uregistrerte kunder (500kr) vil det automatisk gå en SMS med lenke til registrering / innlogging hos Strex. Kunden følger da denne lenken og identifiserer seg med mobilnummer, engangskode og personnummer. Transaksjonen (donasjonen) vil i dette tidsrommet holdes på vent, slik at den vil gå gjennom når kunden har fullført registrering mot Strex.

#
Meld deg på vårt nyhetsbrev