#
DNVs konsernsjef og administrerende direktør, Remi Eriksen og toppidrettssjef Tore Øvrebø ser begge frem til å samarbeide om Summit 2024.

DNV er stolte

Skrevet av GeirOwe.Fredheim@idrettsforbundet.no 30. mars 2023

Det Norske Veritas (DNV) er ny hovedsamarbeidspartner av Summit 2024, som er et samarbeidsprosjekt mellom 10 idretter som satser mot OL og Paralympics i Paris 2024.

DNV har et ønske om å støtte Olympiatoppens arbeid med å løfte ti mindre idretter som jakter på suksess i olympiske og paralympiske leker i Paris 2024.

DNVs konsernsjef og administrerende direktør, Remi Eriksen, sier de ønsker å støtte dette dugnadsprosjektet for å styrke mangfoldet av idretter som kan konkurrere på den ypperste internasjonale arena.

- DNV har verdensledende tekniske eksperter på en lang rekke områder, og vi vet hva som kreves for å bli best i verden. Vi deler Summit 2024 sin visjon om samarbeid på tvers, mangfold og dedikasjon for å skape resultater i den absolutte verdensklasse, sier Remi Eriksen.

Svært fornøyd toppidrettssjef
Toppidrettssjef Tore Øvrebø er svært fornøyd med avtalen med DNV.
- Vi er svært stolte av å få med DNV på dugnadslaget til SUMMIT 2024. DNV står for kvalitet, trygghet og verdier som toppidretten kan lære av, og ha nytte av. Olympiatoppen har tidligere benyttet DNV i utvikling og kvalitetssikring av vårt kosttilskuddsprogram, og ser nå fram til et spennende samarbeid knyttet til SUMMIT 2024 fram mot lekene i Paris, og forhåpentligvis enda lenger, sier Øvrebø.

Øvrebø sier han setter stor pris på at DNV ønsker å bidra til å utvikle Summit 2024 og løfte de involverte sommeridrettene, som har stort potensial, men begrensede økonomiske midler.
- Vi har nå en unik gruppe samarbeidspartnere i SUMMIT, som representerer kvalitet, høyteknologi og prestasjonskultur. Vi er forventningsfulle til hva vi kan få til sammen, sier toppidrettssjefen.

Om Summit 2024
Summit 2024 er Norges idrettsforbund og Olympiatoppens nyetablerte satsing for å løfte ti utvalgte idrettsgrener frem mot medaljer og suksess i sommer-OL og Paralympics i Paris i 2024. Samarbeidet innbefatter ti idretter med paraidretter, noe som utgjør totalt 130 utøvere som skal kjempe om en startplass og medaljer i Paris 2024.

Meld deg på vårt nyhetsbrev