#
Dale of Norway leverer ull til norske toppidrettsutøvere i de tre neste olympiske og paralympiske leker. Foto: Dale of Norway

Dale of Norway er med på laget til 2028

Skrevet av Geir Owe Fredheim 28. november 2022

Norges idrettsforbund har inngått en ny langvarig samarbeidsavtale med Dale of Norway som dermed blir offisiell leverandør av strikkegensere til OL og Paralympics.

Den anerkjente tekstilfabrikken Dale som ble etablert i 1879 på Dale i Vaksdal kommune i Hordaland fortsetter dermed å støtte opp om norsk idrett med ullklær i beste kvalitet.

Den nye langvarige samarbeidsavtalen løper fra 2023 til 2028 og Dale of Norway skal levere gensere/strikkejakker til Norges idrettsforbunds delegasjoner til De olympiske og paralympiske leker i Paris 2024, Milano Cortina 2026 og Los Angeles 2028.

Norges idrettsforbund er glade for at Dale of Norway ønsker et videre samarbeid.

- Vi er utrolig stolte og takknemlige for å fortsette det gode samarbeidet med Dale of Norway. Ullproduktene som leveres til de norske OL- og Paralympicstroppene blir høyt verdsatt av utøvere, sier Rune Midthaug, leder kommersiell forretningsutvikling og arrangement i Norges idrettsforbund.

Christine Madsen, markedsdirektør i Dale of Norway sier hun er glad og stolt over videreføringen av samarbeidet med Norges idrettsforbund.

- Det betyr mye for Dale of Norway, og vi gleder oss nå til å sette i gang med designskissene for Paris 2024

Meld deg på vårt nyhetsbrev