#

Nordmenn med OL-billetter fra CoSport vil få refundert sine kjøp

Skrevet av Geir Owe Fredheim 20. mars 2021

Koronapandemien har gjort at OL-arrangøren i Japan har lagt ned forbud mot tilskuere som kommer fra andre land enn Japan. Alle nordmenn som har kjøpt billetter gjennom Norges idrettsforbunds offisielle billettleverandør, CoSport, vil få refundert sine kjøp.

Japans olympiske komité sendte i dag ut en pressemelding med informasjon om at alle utenlandske tilskuere som planla å dra til OL og Paralympics i Tokyo må kansellere sine planer da Japan ikke slipper inn andre enn akkreditert utøvere og personell til lekene.

CoSport, Norges idrettsforbunds offisielle billettpartner for OL og Paralympics, skriver i en pressemelding i dag at de vil informere alle som har kjøpt billetter og hotellpakker gjennom dem så snart de får mer informasjon fra organisasjonskomiteen for Tokyo 2020. Dersom noen har spørsmål til den videre refunderingsprosessen bes de om å ta kontakt med CoSports sitt servicekontor.

- Vi ber om forståelse for at det vil ta litt tid før billettene refunderes, men vi vil sette i gang med prosessen så snart det er mulig, skriver CoSport i pressemeldingen.

Er du berørt. Les hele pressemeldingen til CoSport

Besøk www.cosport.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev