#
Krister Andreassen, Sales & Marketing Manager i Jysk Norge sier han er glad for at hodeputesalget nå bidrar til en betydelig økonomisk søtte til paratroppen som skal til Tokyo. Foto: Jysk Norge

Hodeputesalg gull verdt for utøverne som satser mot Paralympics

Skrevet av Geir Owe Fredheim 12. mai 2021

Tidligere i vår lanserte Jysk Norge en hodeputekampanje til inntekt til utøverne som går for gull under de paralympiske leker i Tokyo. For hver solgte hodepute gikk 10 kroner tilbake til paratroppen. Det skulle vise seg å bli en gullkantet avtale for parautøverne.

Det er nemlig en betydelig sum som nå føres inn i parasatsingen før lekene i Tokyo.
- Vi er fornøyde med salget, og som hovedsponsor for paraidretten i Norge er vi stolte over å kunne bidra litt ekstra til at utøverne får de beste mulige forutsetningene for å utvikle seg videre. Det er nettopp dette pengene øremerkes, sier Krister Andreassen, Sales & Marketing Manager i Jysk Norge.

- De paralympiske lekene i Tokyo nærmer seg, og å kunne bidra til at nåværende og fremtidige paralympiere får støtte til å jakte drømmene sine er vi veldig ydmyke over at vi får lov til. Samtidig vil vi takke alle JYSK kundene som har kjøpt en hodepute i GOLD-kvalitet, og støttet opp om paraidretten. De kan sove som ekte gullvinnere. Sammen gjør vi gulldrømmer om til gullmedaljer, sier Andreassen.

Les også: Jysk kampanje: Din pute er gull verdt 

Meld deg på vårt nyhetsbrev