#
Carina Olset og Yousef Hadaoui leder direktesendingen fra Idrettsgallaen i Trondheim 8. januar. Foto: Julia Marie Naglestad, NRK

Carina Olset og Yousef Hadaoui skal lede Idrettsgallaen i Trondheim

Skrevet av NRK 4. november 2021

Etter et års utsettelse er det endelig klart for idrettsfest i Trondheim Spektrum lørdag 8. januar. Carina Olset og Yousef Hadaoui leder direktesendingen fra byens storstue på NRK.

Idrettsgallaen har vært holdt hvert år siden 2002. På grunn av pandemien ble årets utgave, den 20. i rekken, en nedskalert studioversjon uten publikum i Oslo. Men på nyåret skal festkvelden i Trondheim Spektrum omsider bli virkelighet.

– Det er utrolig stas å få være del av en så stor og tradisjonsrik sending, sier Yousef Hadaoui.

– Hjertet mitt banker for idretten. Jeg har selv spilt fotball og kjent på viktigheten av å være en del av organisert idrett i oppveksten. Fotballen gav meg venner for livet og holdt meg unna trøbbel, sier Hadaoui.

Komikeren, skuespilleren og programlederen, kjent blant annet fra «Svart humor», skal lede sendingen sammen med Carina Olset. Hun er en rutinert NRK-programleder innen både sport og underholdning, men Idrettsgallaen har hun aldri ledet.

– Dette oppdraget har jeg siklet på siden jeg begynte i dette yrket, så jeg er utrolig glad for å få sjansen når det blir skikkelig fest i Trondheim, sier Carina Olset. – Dessuten er det spesielt stas med tanke på alle de ekstraordinære prestasjonene det siste året. Her skal vi virkelig hylle utøvere, ildsjeler og store idrettsøyeblikk!

Idrettsgallaen 2022 sendes direkte på NRK1 og i NRK TV lørdag 8. januar kl. 19.50.

Meld deg på vårt nyhetsbrev