#
Ragnhild Mowinckel skal hospitere hos SAS for å få arbeidserfaring under opptreningsperioden. Foto: Kristin Bentdal Larsen

Ragnhild Mowinckel hospiterer hos Olympiatoppen-partner

Skrevet av Halvor Lea 30. januar 2020

Ragnhild Mowinckel er i opptrening på Olympiatoppen etter skaden. Parallelt hospiterer hun hos SAS for å få arbeidslivserfaring.

26. november i fjor kom den dårlige nyheten om at alpinisten Ragnhild Mowinckel igjen hadde skadet korsbåndet. Ragnhild er i full gang med opptrening på Olympiatoppen, og nå er det klart at hun, som et resultat av samarbeidet mellom Olympiatoppen og SAS, skal hospitere hos Brand & Communications i SAS.

– Jeg er utrolig glad for at SAS vil ha meg med ombord, og at jeg har fått denne muligheten til å se litt lenger enn min normale treningshverdag. Erfaringen fra min første skade gjør meg mer mottagelig og åpen for å kunne ha litt andre tanker i hodet, sier Ragnhild Mowinckel, som begynte i SAS 20. januar.

(På bildet over er Ragnhild Mowinckel (i midten) sammen med Cecilie Svegaarden Thune, Head of Brand Experience i SAS (til venstre), og Tonje Hinze, karriererådgiver i Olympiatoppen (til høyre)).

Møte med karriererådgiver
Hospiteringsavtalen med SAS kom på plass etter at Olympiatoppens karriererådgiver, Tonje Hinze, hadde møte med Ragnhild for å legge en plan for opptreningsperioden hennes.

– Ragnhild var tydelig på at hun ønsket å ha noe annet å fokusere på ved siden av opptreningen, og vi diskuterte ulike alternativer, blant annet muligheten for å hospitere hos en av Olympiatoppens sponsorer. Ragnhild var interessert i SAS, og dermed fikk vi på plass en avtale hvor Ragnhild får være «flue på veggen» hos SAS noen dager i uken frem til sommeren, sier Tonje Hinze, karriererådgiver i Olympiatoppen.

En erfaren reisende
Ragnhild skal i opptreningsperioden blant annet bistå SAS og selskapets samarbeidsprosjekt med den skandinaviske idretten. Hun vil inngå i teamet Brand Experience, med formål å få innsikt og læring i et selskap hun identifiserer seg med. Ragnhild har 220 reisedøgn i året, og har mye kunnskap fra en reisendes perspektiv.

– Jeg vil bidra med mine erfaringer fra idretten og OL fra den aktive siden, samt bli utfordret på en ny arena. Olympiatoppen og SAS gir meg fleksibilitet til å kombinere opptrening tilbake til idretten - med ny kunnskap og jobberfaring, sier Ragnhild Mowinckel.

Les hele saken på Olympiatoppen.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev