#
Viktor Hovland og Kristoffer Ventura har fått en bra start på golfsesongen. Foto: NTBScanpix

Hovland og Ventura i godt slag

Skrevet av Geir Owe Fredheim / NTB 19. juni 2020

Proffgolferne Viktor Hovland og Kristoffer Ventura er i godt slag. Mens Hovland fikk en pangstart på PGA-turneringen i South Carolina, går Ventura en meget sterk andrerunde i Korn Ferry-turneringen i Florida.

Viktor Hovland startet med seks slag under par som gjør at han er på delt 3.-plass etter første dag. Hovland avsluttet sist ukes PGA-turnering i Texas sterkt, og har opprettholdt den gode formen de siste dagene.

– Jeg drivet solid i dag, og fikk mange korte jernslag inn til greenene, noe som denne banen legger opp til. Mange av disse slo jeg veldig bra, og jeg satt veldig mange 5-6-meters putter gjennom dagen. Det fløt veldig bra, sa Hovland til Eurosport etter runden, skriver NTB.

– Jeg gjorde et par feil på slutten av de første ni, men klarte å avslutte med stil, smilte Hovland.

Seks slag under par etter den første dagen holder til en foreløpig 3.-plass. Den deler han med colombianske Sebastian Munoz og Michael Thompson fra USA.

Sterk andrerunde av Ventura

Kristoffer Ventura gikk torsdag sju under par under andre runde av denne ukens Korn Ferry-turneringen i Florida. Han ligger som nummer 41 i turneringen. Ventura gikk en jevn runde i St. Augustine med par på elleve av de 18 hullene. På de resterende sju hullene noterte han seg for birdie.

Les mer om Norges Golfforbund 

Meld deg på vårt nyhetsbrev