#
Johanne Killi er en av de som er tatt ut til åpningen i verdencupen i slopestyle. Foto: NTB

9 utøvere tatt ut til verdenscupåpning i slopestyle

Skrevet av Geir Owe Fredheim 18. november 2020

Norges Skiforbund har tatt ut følgende utøvere til verdenscupåpningen i friski, slopestyle i Stubai, Østerrike til helgen:

Kvinner:

Johanne Killi (Dombås), Sandra Eie (Bærum), Elvira Marie Ros (Bærum).

Menn:

Øystein Bråten (Torpo), Christian Nummedal (Hakadal), Ferdinand Dahl (Ingierkollen Rustad), Sebastian Schjerve (Namsos), Ulrik Samnøy (Bærum), Tormod Frostad (Bærum).

Det er kvalifisering i Østerrike fredag, mens finalene går lørdag. Det norske laget har ladet opp i alpene med samlinger i både Østerrike og i Sveits i en måneds tid, skriver skiforbundet i en pressemelding.

– Laget ser sterkere ut enn noen gang. Utviklingen og kjøringen er på topp, og det blir veldig spennende med sesongåpning, sier sportssjef for freeski i Norges Skiforbund, Christoffer Schach.

– Jeg ser veldig fram til å starte konkurransesesongen igjen. Jeg har brukt sommeren på å trene meg opp på «gymmen» og tilbrakt en del tid i Snø-anlegget på Lørenskog for å opprettholde skifølelsen. Jeg har dessverre vært litt uheldig i det siste og har måttet stå over en del skidager på grunn av småskader, sier Johanne Killi.

Meld deg på vårt nyhetsbrev