#
Oslo

Adnan Naeem er Oslos kretsvinner til prisen Årets ildsjel.

Navn: Adnan Naeem

Alder: 44 år

Idrett: Fotball (dans og inkludering)

Idrettslag: Romsås Idrettslag

Idrettskrets: Oslo

 

Adnan Naeem har vært i Romsås helt siden 1985, da han som førsteklassing begynte å spille fotball for idrettslaget. I 2012 ble han han selv trener for 1. og 2. klasse, og etter dette har han vært trener for flere lag. Han har sittet i fotballstyret i fire år, samt i hovedstyret et par år. Han har også startet opp idretten dans i Romsås Idrettslag. Idrettslaget har omtrent 650 medlemmer fordelt på idrettene dans, fotball, håndball, turn, sykkel, aerobic og fotball. Naem har blant annet stått i spissen for et nytt kunstgress og anlegg på Bjøråsen. Han har også startet opp gratis trening (ivrigtrening) for barn i alderen 6-12 år.


Naeem beskrives som en engasjert ildsjel som har stor gjennomføringsevne. Han er tilgjengelig, tydelig og et godt forbilde. Han engasjerer seg i alle aldersklasser både på jente, - og guttesiden, både med spillere og trenere. Han planlegger for både treningstider og dommere. I tillegg engasjerer han ungdom i både trenerjobber og dommerjobber. Han arrangerer også tilbud for ungdom i ferier og på fredagskvelder. Han har søkt om penger til sommerferieaktiviteter, åpen hall og mange inkluderingstiltak som engasjerer ungdom. Ungdommene har stor respekt for Naeem, og de kommer til han for råd og hjelp. Han får også god kontakt med foreldrene. Ungdommene på Romsås forteller at Naeem er mer enn en trener, han bryr seg også om deres mentale helse og velvære. Han motiverer og er oppmerksom, og er en person de alltid kan komme til for å slå av en prat.

Naeem har gjort en super jobb med å holde fotballen på Romsås i live, hadde det ikke vært for Naeem så hadde det mest sannsynlig ikke vært noe fotball på Romsås. Naeem er en ekte ildsjel!

 

Foto og video: Vetle Eggen