Endelig til Trondheim

 
Idrettsgalla 2024 skal gå i Trondheim Spektrum – og vil bli den største idrettsgallaen som er arrangert noen gang. Målet er å fylle salen med 7000 personer, og med et godt utvalg av billettkategorier så vil alle som er interessert, kunne finne et passende alternativ.

Alle kan være med!

Dette er idrettsgallaen for alle. Det betyr at du ikke behøver være utøver, eller ha engasjement i idretten for å være med, her kan alle som vil – få være med. Vi hyller frivilligheten og mangfoldet i idretten denne kvelden, og DU kan være der.

trondheimspektrumbilde kopi.jpg

Billetter i salg nå!

Billettsalget er åpent. Du får kjøpt billetter ved å trykke på lenken «Kjøp her». Det er verdt å nevne at det er et begrenset antall Early Bird billetter, der du får inkludert plass på Etterfesten etter sending.

Du får kjøpt alt fra vanlig tribuneplass til VIP-billetter med servering av mat og drikke nede på parketten. Trondheim Spektrum har et stort utvalg av serveringssteder og kiosker for publikum som kjøper vanlig tribunebilletter. «Salkart ser du her».

Allsidig arrangement - mange aktiviteter!

Idrettsgallaen 2024 vil i tillegg til selve TV-sendingen på NRK ha en rekke sidearrangement.

  • Dagen-før-dagen arrangementet vil ha et NIPA-innhold.
  • Idrettsgallaseminar vil holdes noen timer før sending lørdag 6. januar.
  • Andre fagseminar, ulike vorspiel og markeringer vil bli holdt inne i de ulike salene som Trondheim Spektrum rommer - på selve galladagen.
  • Det vil bli ulike aktiviteter i og rundt Trondheim by.
  • TV-showet vil ha artister av topp klasse, og som vanlig vil en eller flere svært dyktige programledere lede showet for kanskje så mye som 1 million seere.
  • Etterfesten vil være i en tilstøtende hall til hovedhallen som TV-sendingen er i, og vil være for ca 2500 tilskuere. Navn på artist slippes senere, men dette er noe av det mest kjente, mest populære og beste Norge har å by på.

Hele Trondheim Spektrum, et av Europas største anlegg for idrett er reservert i sin helhet for Idrettsgalla 2024. På et og samme sted vil det bli et kompakt og stort arrangement som samtidig vil gi nærhet til stjernene fra de ulike idrettene som nomineres og alle vinnerne.

Dette kan DU være med på! Sikre deg plass - kjøp billett nå!

Disse var på gallaen i 2023 - og heier på neste galla: