#
Trøndelags fylkesvinner

Arnfinn Johan Ofstad er Trøndelags fylkesvinner til prisen Årets ildsjel.

Navn: Arnfinn Johan Ofstad
Alder: 81 år
Idrett: Langrenn og friidrett
Idrettslag: Strindheim IL
Idrettskrets: Trøndelag

Mangeårige ildsjel Arnfinn Johan Ofstad har vært aktiv i Strindheim IL siden han kom til byen. Han har vært en nestor i alle år, både for Strindheim Ski og for Strindheim Friidrett. Han omtales som en bærebjelke og kontinuitetsbærer fordi han har fagkunnskap, organisatoriske ferdigheter og hjertevarme. Ofstad har den unike evnen at han både har stor kapasitet for organisering og utvikling av anlegg, sikre arrangement til Trondheim, trening av lag og har stilt opp som mentor og medmenneske for utøverne. Ofstad har skapt varige resultater både for menneskelig vekst, idrettsprestasjoner, arenaer og arrangementskvalitet.

Oftsad er vaktmester og materialforvalter i Granåsen, og stiller opp uansett vær og vind. Han er førstemann som starter opp før arrangement tar til, ivrig under arrangementet, og sistemann som går hjem en uke eller to etter at arrangementene er over! Arrangement er livet hans, både innen ski og friidrett i Strindheim. Han reparerer og rydder, har gode ideer og er i forkant hele tiden.

Fylkesvinneren har vært aktiv ski- og friidrettsutøver i sine yngre dager, vært trener og ildsjel i forbindelse med et utall arrangementer, og innehatt flere sentrale posisjoner på arrangement.

Ofstad_1110.jpg
Arnfinn Johan Ofstad er fylkesvinner til prisen Årets ildsjel. Foto og video: Vetle Eggen